preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Fran Koncelak" Drnje

Login
Anketa
Jeste li za to da Vaše dijete za preobuću izabere nešto iz ponude tvornice "Borovo"?Tražilica
Kalendar
« Prosinac 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji

Korisni linkovi
Brojač posjeta
Ispis statistike od 1. 9. 2016.

Ukupno: 99134

   

 

   

 

 

 

 

     

    

   

           RASPORED SATI

 

      

  ŠKOLSKI KURIKULUM

 

    

         DOKUMENTI

Priloženi dokumenti:
Roll up Prilika za sve 3.pdf

 

    

 

 

 

Učiteljice Područne škole Josipa Generalića Hlebine u sklopu Erasmus+ projekta

sudjelovale na Transnacionalnom projektnom sastanku u Poljskoj

 

Područna škola Josipa Generaliće Hlebine u sljedeće dvije godine zajedno s partnerskim školama iz Poljske, Turske i Španjolske sudjeluje u Erasmus+ projektu pod nazivom „RADWAN -  The joy as an ambassador of children, the knowledge as the azimuth of modernity“ koji je financiran od Europske Unije u okviru programa Erasmus +. U sklopu projekta učiteljice Ksenija Varović i Ana Tustonjić Dombaj, koordinatorica projekta, boravile su od 24. listopada do 28. listopada 2016. u Poljskoj gdje se održao Transnacionalni projektni sastanak u poljskoj partner školi u mjestu Dąbrowa Biskupia.

Cilj tog sastanka bio je da se timovi iz svake partner škole upoznaju i dogovore detalje oko rada na projektu. Kroz implementaciju inovativnih metoda učenja i podučavanja želimo povećati obrazovne mogućnosti u svima četirima partnerskim školama i obrazovanje učiniti privlačnijim te razviti i poboljšati temeljne kompetencije učenika. Svaka je partner škola imala dodatne zadatke. Naš zadatak bio je upoznati ostale timove s „Formalnim i neformalnim učenjem engleskoga jezika“ te smo o tome održale prezentaciju. Kroz prezentacije ostalih partnera naučile smo nešto o načinu rada u školama u Poljskoj, Španjolskoj i Turskoj.

U sklopu projekta svi učenici viših razreda naše škole su snimali su LipDup u kojem su sebe i našu školu predstavili svim ostalima. Taj video uradak smo ponijele sa sobom u Poljsku i prezentirale ostalim partnerima. Video uradak možete pogledati ovjdje.

Osim radnih sastanaka imali smo vremena i za razgledavanje okolice. Tako smo posjetili  Inowrocław, poznat po rudnicima soli i lječilištu, Torun, gdje smo šetali obalom rijeke Visle i ostala manja mjesta u bližoj okolici.

Učiteljice Ksenija Varović i Ana Tustonjić Dombaj oduševljene su posjetom i vesele se već sljedećoj mobilnosti koja će se održati u veljači. Tada će 4 učenika i 4 učitelja Područne škole Josipa Generalića Hlebine otputovati na mobilnost u Španjolsku.

 

 

 

 

 

 

Pogledajte i ostale fotografije.

 

 

 

 

 

preskoči na navigaciju